Kesäpäivä Issikkatilalla Pälkäneellä

ratsastusretket

Vietä kesäinen päivä issikkatilalla. Saavut aamulla sopivasti hämäläiselle kymmenkahveelle, joka hyvällä säällä nautitaan puutarhassa. Sen jälkeen kävellään rantatietä pitkin laitumelle ja houkutellaan ratsut riimuihin. Aamupäivän ratsastustunnilla hiotaan askellajiratsastustaitoja kentällä.

Kun hiet on huuhtaistu hevosista ja päästetty ne vihreälle buffet-lounaalle, on ihmisten retkilounaan vuoro. Rantasaunan grillin kuumenemista odotellessa voi pulahtaa Mallasveteen. Lounastauon jälkeen suunnataan ratsujen kera maastoreiteille päästelemään reipasta laukkaa ja tölttiä sekä kävelemään rauhassa luontoa kaikilla aisteilla ahmien.

Noin 1,5 tunnin lenkin jälkeen on mahdollisuus mennä hevosten kanssa uimaan, mikäli sää sallii. Uintihetki Mallasveden Mörisijöiden (pulikoimista rakastavien hevostemme) kanssa on elämys, josta nauttivat yhtä paljon ihmiset kuin hevosetkin.

Issikkapäivän hinta on 100 € / hlö.
Peruutukset viimeistään 3 vrk ennen sovittua päivää. Hinta sisältää ratsastustunnin, maastoretken, kahvit ja lounaan.

Issikkapäivät on tarkoitettu vähintään perusratsastustaitoisille. 

Kesäpäiviä on tarjolla seuraavasti: 

La 30.6. klo 10-17

To 5.7. klo 10-17

La 7.7.  klo 10-17

Ti 10.7. klo 10-17

To 12.7.  klo 10-17

La 14.7.  klo 10-17

To 19.7.  klo 10-17

La 21.7.  klo 10-17

Ti 24.7.  klo 10-17

To 26.7.  klo 10-17

La 28.7.  klo 10-17

ratsastusretket

Su 22.7. klo 16-19. 
Maasto, uitto & grillaus.

Reipas kahden tunnin maasto, jonka päälle hevosten uitto sään salliessa ja ilta-ateria rantasaunan grillistä. Mahdollisuus halutessanne jäädä omalla porukalla saunomaan ja uimaan koko illaksi.

Ohjelman hinta 75 €/henkilö. Tilaa neljälle.

maastoratsastus_retket

Liity mukaan kesäriemuun issikkain kera!

 

Näitä ratsastusretkiä voi tiedustella lähettämällä varauspyynnön oikeanpuoleisesta linkistä. Muistathan ilmoittaa varatessasi mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita.

Blue Holidays Finland Oy ei ole näiden retkien järjestäjä. Retki vartaan ja maksetaan suoraan ratsastusretken järjestäjältä joka tiedottaa retkeen sisältyvistä ehdoista ja käytännönjärjestelyistä.

Mikäli olet varannut myös mökin huomioithan, että retkiä ei voi varata yhtäaikaisesti mökinvuokrauksen kanssa, vaan vasta jälkeenpäin kun lomasi on jo päätetty. Blue Holidays Finland ei ole matkanjärjestäjä,  jos olet varannut majoituksen meiltä ei retkiä voi varata samaan aikaan  (24 h sisällä) vaikka ne maksetaankin suoraan järjestäjälle (laki matkapalveluiden yhdistämisestä).