Ratsastusretket

ratsastusretket

Kesäpäivä issikkatilalla

Tämä ratsasturetki toteutetaan kesäisin. Saavut aamulla sopivasti hämäläiselle kymmenkahveelle, joka hyvällä säällä nautitaan puutarhassa. Sen jälkeen kävellään rantatietä pitkin laitumelle ja houkutellaan ratsut riimuihin. Aamupäivän ratsastustunnilla hiotaan askellajiratsastustaitoja kentällä.

Kun hiet on huuhtaistu hevosista ja päästetty ne vihreälle buffet-lounaalle, on ihmisten retkilounaan vuoro. Rantasaunan grillin kuumenemista odotellessa voi pulahtaa Mallasveteen. Lounastauon jälkeen suunnataan ratsujen kera maastoreiteille päästelemään reipasta laukkaa ja tölttiä sekä kävelemään rauhassa luontoa kaikilla aisteilla ahmien.

Noin 1,5 tunnin lenkin jälkeen on mahdollisuus mennä hevosten kanssa uimaan, mikäli sää sallii. Uintihetki Mallasveden Mörisijöiden (pulikoimista rakastavien hevostemme) kanssa on elämys, josta nauttivat yhtä paljon ihmiset kuin hevosetkin.

Issikkapäivän hinta on 100 € / hlö.
Peruutukset viimeistään viikkoa ennen sovittua päivää. Tämän jälkeen perutuista päiväleireisestä peritään 50 €.  Hinta sisältää ratsastustunnin, maastoretken, herkullisen grillilounaan ja kahdet kahvit.

Issikkapäivät on tarkoitettu vähintään perusratsastustaitoisille. 

Vuoden 2019 kesäpäivät ovat pian varattavissa! 

 

 

ratsastusretket

50 € Kahden tunnin maasto

Kaksituntinen retki toteutetaan vaihdellen kylä- ja metsäteillä sekä poluilla. Sopeutamme etenemisen maaston pohjien kunnon mukaan. Hyvissä olosuhteissa päästellään reippaastikin, pohjien ollessa kovia otetaan rauhallisemmin.

75 € Eväsmaasto (vähintään 3 tuntia)
Talviversio: Ratsastuksen lomassa evästauko laavulla.
Kesäversio: 
Ratsastuksen jälkeen hevosten uitto + välipalaa rantasaunan grillistä.

Huom. Maastoretkemme tehdään vaihtelevassa maastossa ja ne soveltuvat kokeneille maastoilijoille.

75 € Metsäretki ryhmille
Tunnelmallinen, rauhallinen retki, jonka kesto on noin kolme tuntia. Sisältää ratsastusta ja patikointia, tuhdit eväät nuotiolla, luonto-opastusta ja rentoutusharjoituksen metsän siimeksessä nuotion loimussa.
Soveltuu 3-8 hengen ryhmille.

Ratsastustaitoa ei vaadita. 4-8 hengen ryhmille otetaan yksi hevonen kahta ihmistä kohti, jolloin toinen ratsastaa ja toinen kävelee rinnalla varmistamassa turvallisuuden. Puolivälissä vaihdetaan. Kävelyä kertyy noin 3 km/hlö, saman verran ratsastusta.
Maastot toteutetaan pääsääntöisesti sunnuntaisin. Maastoillemme mahtuu tällä hetkellä maksimissaan neljä ratsastajaa.

Liity mukaan kesäriemuun issikkain kera!

Näitä ratsastusretkiä voi tiedustella lähettämällä varauspyynnön oikeanpuoleisesta linkistä. Muistathan ilmoittaa varatessasi mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita.

Blue Holidays Finland Oy ei ole näiden retkien järjestäjä. Retki vartaan ja maksetaan suoraan ratsastusretken järjestäjältä joka tiedottaa retkeen sisältyvistä ehdoista ja käytännönjärjestelyistä.

Mikäli olet varaamassa myös mökin huomioithan, että Blue Holidays Finland ei ole matkanjärjestäjä, eikä varauksesta synny matkapakettia.  Varaukset tehdään eri aikaisesti ja ratsastusretket maksetaan suoraan tallille.