Kesäpäivä issikkatilalla ja muut ratsastusretket

ratsastusretket

Kesäpäivä issikkatilalla

Tervetuloa päiväleirille Koivurinteen issikoiden seuraan!
Kesäpäivän kesto klo 10 – n. 17

Vietä kesäinen päivä issikkatilalla. Saavut aamulla sopivasti hämäläiselle kymmenkahveelle, joka hyvällä säällä nautitaan puutarhassa. Sen jälkeen kävellään rantatietä pitkin laitumelle ja houkutellaan ratsut riimuihin. Aamupäivän ratsastustunnilla hiotaan askellajiratsastustaitoja kentällä.

Kun hiet on huuhtaistu hevosista ja päästetty ne vihreälle buffet-lounaalle, on ihmisten retkilounaan vuoro. Rantasaunan grillin kuumenemista odotellessa voi pulahtaa Mallasveteen. Lounastauon jälkeen suunnataan ratsujen kera maastoreiteille päästelemään reipasta laukkaa ja tölttiä sekä kävelemään rauhassa luontoa kaikilla aisteilla ahmien.

Noin 1,5 tunnin lenkin jälkeen on mahdollisuus mennä hevosten kanssa uimaan, mikäli sää sallii. Uintihetki Mallasveden Mörisijöiden (pulikoimista rakastavien hevostemme) kanssa on elämys, josta nauttivat yhtä paljon ihmiset kuin hevosetkin.

Issikkapäivän hinta on 100 € / hlö.
Peruutukset viimeistään kahta viikkoa ennen sovittua päivää. Tämän jälkeen perutuista päiväleireistä perimme 50 €.  Hinta sisältää ratsastustunnin, maastoretken, herkullisen grillilounaan ja kahdet kahvit.

Kesän 2019 issikkapäiville vielä hajapaikkoja jäljellä!

KESÄPÄIVÄT ISSIKKATILALLA lauantaisin klo 10-17
15.6. tilaa neljälle
29.6. tilaa kahdelle
6.7. tilaa kahdelle
13.7. TÄYNNÄ
20.7. tilaa yhdelle
27.7. tilaa yhdelle
3.8. tilaa yhdelle
4.8. TÄYNNÄ

(päivitetty 23.5.19)

ratsastusretket

Maastoretket

50 € Kahden tunnin maasto

Maastoretkemme tehdään vaihtelevassa maastossa ja ne soveltuvat kokeneille maastoilijoille.

55 € Metsäretki ryhmille (loka-huhtikuussa)
Tunnelmallinen, rauhallinen retki, jonka kesto on noin kolme tuntia. Sisältää ratsastusta ja patikointia, tuhdit eväät nuotiolla, luonto-opastusta ja rentoutusharjoituksen metsän siimeksessä nuotion loimussa.
Järjestetään 5-8 hengen ryhmille, 3-4 hengen ryhmille lisämaksu 20 €/hlö. Ratsastustaitoa ei vaadita.

75 € Eväsmaasto (kokonaiskesto noin 3 tuntia)
Talviversio: Ratsastuksen lomassa evästauko laavulla.
Kesäversio: Ratsastuksen jälkeen hevosten uitto + välipalaa rantasaunan grillistä.

Liity mukaan kesäriemuun issikkain kera!

Näitä ratsastusretkiä voi tiedustella lähettämällä varauspyynnön oikeanpuoleisesta linkistä. Muistathan ilmoittaa varatessasi mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita.

Blue Holidays Finland Oy ei ole näiden retkien järjestäjä. Retki vartaan ja maksetaan suoraan ratsastusretken järjestäjältä joka tiedottaa retkeen sisältyvistä ehdoista ja käytännönjärjestelyistä.

Mikäli olet varaamassa myös mökin huomioithan, että Blue Holidays Finland ei ole matkanjärjestäjä, eikä varauksesta synny matkapakettia.  Varaukset tehdään eri aikaisesti ja ratsastusretket maksetaan suoraan tallille.