Kalastusretket

kalasaalis

Kiinnostaisiko ammattilaisen ohjaama kalasturetki? Alla muutama retki palkitun Pälkäneläisen kalastusoppaan Otto Blomqvistin valikoimasta.

PERHOKALASTUS

● Hinta: 500 € (sis. alv 24%) max. 3 hlöä

● Aika: max 5h / lisätunnit 50 €

● Paikka: Haihunkoski (Viiala)

● Paketti sisältää: kalastusluvat, perhokalastusvälineiden ja kahluuvarusteiden vuokran, perhokalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).

● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin väliasu, säänmukainen ulkoilutakki ja päähine.

● Kalastussesonki: Toukokuu – Syyskuu

perhokalastusretki

KOSKIKALASTUS

● Hinta: 500€ (sis. alv 24%) max. 3 hlöä

● Aika: max 5h / lisätunnit 50 €

● Paikka: Haihunkoski (Viiala)

● Paketti sisältää: kalastusluvat, heittokalastusvälineiden vuokran, koskikalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).

● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin säänmukainen ulkoiluasu, päähine sekä varrelliset veden pitävät jalkineet.

● Kalastussesonki: Toukokuu – Syyskuu

koskikalastusretki

JIGIKALASTUS

● Hinta: 600€ (sis. alv 10%) max. 3 hlöä (mahdollisuus järjestää myös suuremmille ryhmille).

● Aika: max 4h / lisätunnit 50 €

● Paikka: Leppäniemen Hirsihuvilat (Hauho)

● Paketti sisältää: veneen vuokran, kalastusluvat, jigikalastusvälineiden vuokran, jigikalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).

● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin säänmukainen ulkoiluasu ja päähine.

● Kalastussesonki: Toukokuu – Marraskuu

kalastusretket_Palkane

Voi tiedustella kalastusretkiä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Muistathan että viestissä pitää näkyä selvästi kalastusretken tilaajan nimi, laskutustiedot, sekä sähköpostiosoite. Lisäksi on hyvä ilmoittaa haluttu kalastusmuoto, osallistujien määrä sekä onko jotain muuta sellaista, josta kalastusretken järjestäjän olisi hyvä tietää.

Maksu suoritetaan suoraan retken järjestäjälle. Retkien järjestä tiedottaa teitä varausehdoistaan ja retkeen liittyvistä käytännönjärjestelyistä. Blue Holidays Finland Oy ei ole vastuussa näiden retkien hinnasta eikä sisällöstä.

Huomioithan, että  Blue Holidays Finland ei ole matkanjärjestäjä,  jos olet varannut majoituksen meiltä ei kalastusretkeä voi varata samaan aikaan  vaan vasta 24h kuluttua mökin varaamisesta tai päin vastoin, vaikka retket maksetaan suoraan kalastusoppaalle joka niistä vastaa (laki matkapalveluiden yhdistämisestä).