Rock soi taas ensi kesänä Aitoossa

Aitoon kirkastusjuhlat on legedaarin rockfestivaali Pälkäneellä Aitoon kylässä. Nämä Suomen vanhimmat festarit järjestetään talkoovoimin.

Ensi kesän esiintyjälista on julkaistu. Omia suosikkejani ovat mm. Apulanta ja Samuli Edelmann. Apulanta onkin lähes jokavuotinen vetononaula näissä bileissä.  Tässä koko ohjelma.

Kirkkarit siis 7.-9. heinäkuuta. Tervetuloa!

2 kommenttia

Hermanni
9 maaliskuun, 2018
Hei! Onko Ilvas-mökin läheisyydessä mahdollisesti merkittyä, helppokulkuista polkua, jota samoamalla voisi turvallisesti ja eksymättä tutustua ympäröivään metsikköön ja luontoon? Sellaista, jonka varrella saattaisi tavata jopa eksoottisia villieläimiä, kuten kauriita, jäniksiä tai mäyriä.
Blue Holidays Finland
9 maaliskuun, 2018
Heips, kyllä siellä polkuja on, mutta niitä ei ole mitenkään merkitty. Aitooseen päin mennessä on merkittyjä kävelypolkuja eli pari kilometriä ensin hiekkatietä kylälle päin ja sitten metsään merkitylle polulle. Nämä polut ovat kangasmaastossa. Itse olen nähnyt Ilveksen, kauriita, hirviä, kettuja, jäniksiä jne. Ratsastajia liikkuu silloin tällöin myös. Mäyrä asuu puolen kilometrin päässä mökiltä, mutta liikkuu öisin. On ollut riistakamerassa. Vaihtoehtoisesti voi mennä kävelemään Viukarin vuoreen, minne kannattaa soutaa veneellä, siellä on hienoa kangasmaastoa ja näköalat vuorelta kauniit.

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.