Meistä

luontolomat

Olemme suomalainen loma-asuntoja ja luontoaktiviteettejä markkinoiva majoitusverkosto. Toimimme Läntisen Järvisuomen alueella, keskipisteenä Pälkäneen kunta. Yritys syntyi kun muutin takaisin Suomeen Italiasta 2017.  Ymmärsin, että meillä on täällä jotain arvokasta joka kelpaisi myös vientituotteeksi. Maailmalla olen oivaltanut, että mikään ei voita mökkilomaa Suomessa!

©Visit Finland
©Visit Finland

Luontoliikuntaa ja elämyksiä lomalle

Olen koonnut yhteen seudun luontoaktiviteettimahdollisuudet ja tarjoan sivujeni kautta mahdollisuuden tutustua niihin.  Teen yhteistyötä paikallisten kalastus- ja eräoppaiden kanssa ja välitän heidän palveluitaan.

Täällä Sydän-Hämeessä voi lomalla rentoutua luonnossa soudellen tai meloen, osallistumalla ratsastusretkelle, eräretkeillen tai vaikkapa kalastaen.  Voit myös kokeilla ihan uusia lajeja kuten alamäkipyöräily tai frisbiigolf. Jeeppisafari Laipanmaalla on toimintaa ja jännitystä yhdistettynä upeaan luontoon. Elämys mitä kannattaa kokeilla porukalla.  Sopii mainiosti myös naisille ja perheille.

Talvellakin täällä voi harrastaa. Sappeen laskettelukeskus tarjoaa monia mahdollisuuksia ja murtomaahiihtolatuja on paljon, myös valaistuja. Lumisina talvina kannattaa kokeilla lumikenkäilyä. Saarikylistä löytyy retkiluistelurata (edellyttäen että on jäätä tarpeeksi).

Minun lempiaktiviteetti on ratsastus. Suosittelen kokeilemaan. Siinä oppii rauhoittamaan mielen, saa olla ulkona ja oppii paljon eläimistä. Lisäksi se on hyvää liikuntaa.

Tämä on kotiseutuni

Olen kasvanut Aitoon kylässä Pälkäneellä mistä sitten olen lähtenyt maailmaa kiertämään.  Helsingin, Ruotsin ja Italian kautta takaisin tänne.  Tunnen seudun, kuten myös tarjoamamme loma-asunnot. Haluan, kertoa muillekin miten hienolla alueella toimimme, saada tänne lisää matkailjoita ja sitä kautta elämää maaseudulle. Minulle on tärkeää, että annamme oikeaa tietoa kohteistamme. Haluan tavoittaa oikean asiakaskunnan; ne jotka on kiinnostununeita puhtaasta luonnosta ja maaseutuidyllistä. Arvojani ovat rehellisyys, aitous ja hidastaminen.

Luonnosta liikeidea

Meillä on upea luonto, Euroopan puhtain ilmanlaatu, rauhaa ja yksityisyyttä, mutta myös paljon mahdollisuuksia harrastaa. Luonnossa liikkuminen tekee tutkitusti hyvää ihmiselle. Tämä seutu on täynnä kauniita järviä, isoja ja pieniä. Majoituskohteemme sijaitsevat kaikki järven rannalla tai läheisyydessä. Luontoa ympärillä riittää. Liikeideani onkin tarjota luonnonrauhaa ja elämyksiä kiireisen nykyelämän vastapainoksi.

Jotta lomaelämys olisi täydellinen olen yhdistänyt mukaan sisustusosaamiseni. Tarjoan mökin omistajille sisustuspalveluita, jotta mökeistä tulisi entistäkin viihtyisämpiä, silloinkin kun aurinko ei paista.