Meistä

luontolomat

Olemme suomalainen loma-asuntoja ja luontoaktiviteettejä markkinoiva majoitusverkosto. Välitämme laadukkaita lomamökkejä Pälkäneellä ja ympäryskunnissa; Hauholla ja Kangasalla. Sijoitumme Tampereen, Hämeenlinnan ja Lahden kaupunkien väliselle järvialueelle.  Näillä sivuilla esittelemme myös paikkakuntaa ja tarjoamme tekemistä lomalle. Kotimaassa ja ihan täällä Etelä-Suomessa on paljon nähtävää ja koettavaa.  Ulkomailla paljon aikaa viettäneenä voin sanoa, että mikään ei voita mökkilomaa Suomessa!

Luontoliikuntaa ja elämyksiä lomalle

Täällä Sydän-Hämeessä voi lomalla rentoutua luonnossa meloen, osallistumalla ratsastusretkelle, Laipanmaan poluilla patikoiden tai kalastaen.  Voit myös kokeilla  suppilautailua, alamäkipyöräilyä tai frisbeegolfia. Jeeppisafari Laipanmaalla on toimintaa ja jännitystä yhdistettynä upeaan luontoon, elämys mitä kannattaa kokeilla vaikka kavereiden kanssa yhdessä.  Safari sopii mainiosti myös naisille ja perheille.

Talvellakin täällä voi harrastaa. Sappeen laskettelukeskus tarjoaa monia mahdollisuuksia ja murtomaahiihtolatuja on paljon, myös valaistuja. Lumisina talvina kannattaa kokeilla lumikenkäilyä. Saarikylistä löytyy retkiluistelurata (edellyttäen, että on jäätä tarpeeksi). Heillä on myös luistinvuokraamo ja viehättävä kahvila.

Oma lempiaktiviteettini on ratsastus. Suosittelen kokeilemaan. Siinä oppii rauhoittamaan mielen, saa olla ulkona ja oppii paljon eläimistä. Lisäksi se on hyvää liikuntaa. Talleja seudulla on monia, Srl:n laatutalli -merkinnän saanut Luopioisten Ratsastuskeskus löytyy Aitoon kylästä.

Tämä on kotiseutuni

Olen kasvanut Aitoon kylässä Pälkäneellä mistä sitten olen lähtenyt maailmaa kiertämään.  Helsingin, Ruotsin ja Italian kautta takaisin tänne.  Tunnen seudun, kuten myös tarjoamamme loma-asunnot. Haluan, kertoa muillekin miten hienolla alueella toimimme, saada tänne lisää matkailjoita ja sitä kautta elämää maaseudulle. Minulle on tärkeää, että annamme oikeaa tietoa kohteistamme. Haluan tavoittaa oikean asiakaskunnan; ne jotka on kiinnostununeita puhtaasta luonnosta ja maaseutuidyllistä.

Luonnosta liikeidea

Meillä on upea luonto, maailman puhtain ilma, rauhaa ja yksityisyyttä sekä myös paljon tekemistä. Luonnossa liikkuminen tekee tutkitusti hyvää ihmiselle. Tämä seutu on täynnä metsiä ja kauniita järviä, isoja ja pieniä. Majoituskohteemme sijaitsevat järven rannalla tai läheisyydessä. Luontoa ympärillä riittää. Liikeideani onkin tarjota luonnonrauhaa ja elämyksiä kiireisen nykyelämän vastapainoksi.

Jotta lomaelämys olisi täydellinen olen yhdistänyt mukaan sisustusosaamiseni. Tarjoan mökin omistajille sisustuspalveluita, jotta mökeistä tulisi entistäkin viihtyisämpiä, silloinkin kun aurinko ei paista.